facebookstravalogo

WSVO wielerkleding van Kalas

Sinds 2020 zijn de sponsorcontracten van WSVO vernieuwd voor een periode van 3 jaar. Tevens is voor deze periode gekozen voor de wielerkleding van Kalas.

Met Kalas zijn afspraken gemaakt over het bestellen en de levering van de WSVO kleding.

4 keer per jaar wordt het WSVO gedeelte in de Kalas webshop voor een periode van 2 weken opengesteld voor de leden. Tijdens deze periode kan WSVO kleding besteld worden. Na 2 weken gaat de shop dicht en gaan de bestellingen in productie. Levering vind altijd plaats in een vaste week na de bestelperiode.

De bestelperiodes en leverweken in 2020 zijn:
Bestellen van 22 juni t/m 7 juli - levering tussen 7 en 11 september
Bestellen van 28 september t/m 13 oktober - levering tussen 14 en 18 december

Bestellen van 4 t/m 12 januari 2021 - levering tussen 22 en 26 maart 2021

De pas avonden in 2020 zijn:
Woensdag 24 juni, 19.00 uur
Woensdag 30 september, 19.00 uur

De leden van WSVO ontvangen een e-mail als de shop weer open gaat voor bestellingen met daarin de toegangscode.

Bestellen en afrekenen wordt rechtstreeks bij Kalas gedaan en ook de levering vind rechtstreeks via Kalas plaats op het door u opgegeven afleveradres.

Voor vragen omtrent de bestelling of de producten kan contact worden opgenomen met de klantenservice van Kalas per e-mail of telefonisch 06-42 07 95 48.

De meest gekochte kleding is de Elite-lijn. Binnen de lijnen kan nog worden gevarieerd tussen meerdere zemen.

Voor de kinderen wordt veelal de Elite-lijn gekozen.

Kledinggrootte en kledingtype kiezen
Op de Kalaswebsite is een maattabel beschikbaar, deze is ter indicatie. Heb je twijfel dan wordt aangeraden om te passen in de Kalas winkel in Sneek of tijdens een van de pasavonden bij WSVO.

Om het kiezen van de juiste kleding te vergemakkelijken hebben we een schema gemaakt. Door de vragen in het schema te beantwoorden kun je wellicht makkelijker tot een keuze komen welke kleding voor jou geschikt is.

Nieuwe leden van WSVO ontvangen bij aanmelding in hun welkomst e-mail een speciale kortingscode om een basisset (shirt korte mouw & bibshort) kosteloos te bestellen in de eerst volgende bestelperiode.

• wsvo-bib-short
  • wsvo-shirt-korte-mouw