facebookstravalogo

Geen WSVO zonder onze sponsors!

Wij danken mede aan onze sponsoren ons bestaansrecht en bevelen hen van harte bij u aan. Op iedere bedrijfspagina leest u waarom men onze vereniging een warm hart toedraagt.

 

Auto Kort

Boscamping Appelscha

André de Vries De Fietsspecialist

Bergsma Administraties en Adviezen

Nederlands Wegenmarkeerbedrijf NWM

Catch totaalbelettering

Ter Schuur Techniek

Scheffer Media

Tussen sport en bedrijfsleven zitten vele overeenkomsten. De passie die mensen hebben om het goed te doen, zichzelf willen verbeteren en de wil om te leren. Ieder op zijn eigen niveau wil dat zijn of haar prestaties erkend en gezien worden. Daarin verschillen sport en bedrijfsleven niet van elkaar.

Betondirekt.nl

ATBclinics.nl

A1 internet

Wim de Vries verpakkingen

Oenema Groep

Edura Wielersport

Sportcentrum Impuls

Jongsma Engineering Solutions

Kramer Fietsservice Appelscha

De Jongens van Outdoor

Van der Veen keukens

Navigerennaarkracht.nl | Big Five for Life Friesland

Trainen, Coachen, Passie.... Dit heeft grote raakvlakken met sporten en in mijn geval met fietsen. Sporters zien vaak vanuit hun passie af tijdens trainingen en wedstrijden. Om sterk en gepassioneerd te blijven hebben ze ondersteuning nodig van een trainer of coach. Vandaar de verbinding met WSVO; ik draag de fietssport (in Ooststellingwerf in het bijzonder) een warm hart toe, aangezien ik zelf ook graag de pedaaltjes ronddraai. Fietsinitiatieven zoals een vereniging die in de breedte activiteiten gaat ontplooien, draag ik dan graag ook een steentje aan bij.